MedarbejderTopmøde om fremtidens medicinske afdelinger

Logo_Region H_1Region Hovedstaden inviterede medarbejdere i de 34 medicinske afdelinger og centre på regionens 12 hospitaler til at deltage i et MedarbejderTopmøde om den fremtidige tilrettelæggelse af arbejdet på det medicinske område.

Hvordan kan nye måder at tilrettelægge arbejdet på, nye uddannelser samt kompetenceudvikling være et bidrag til matche samfundsudviklingen med flere ældre patienter og svindende udbud af arbejdskraft? Topmødet afdækkede medarbejdernes reflekterede forslag, vurderinger og prioriteringer i forhold til den fremtidige organisering på de medicinske afdelinger.Via indbyrdes dialog og individuelle elektroniske afstemninger.

Deltagerne var sammensat efter en særlig rekrutteringsform med sigte på at deltagerkredsen udgør et så repræsentativt billede af den samlede medarbejderkreds som muligt – og dermed alle stillingsgrupper – sygeplejerskere, læger, portører, sosu-assistenter, fysioterapeuter m.fl. Se mere om baggrunden for MedarbejderTopmødet her.

 

Materialer fra MedarbejderTopmødet

medarbejdertopmde_gruppebord

Medarbejdere fra Region H’s medicinske afdelinger formulerer idéer og forslag til fremtidig organisering og arbejdstilrettelæggelse

Medarbejdernes Idékatalog med resultaterne fra topmødet

Resultater fra afstemninger på MedarbejderTopmødet

Afstemningsspørgsmål og svarmuligheder

Officielt program

Deltagerliste

Invitation

Debatoplæg: Hvem tager sig af de medicinske patienter – og hvordan?

Debatoplæg (interaktiv version) Fire korte film som optakt til deltagernes dialog på topmødet

Folder + invitation

Share Button
Print Friendly, PDF & Email